E-Line

E-Line

Tourline

Tourline

Cityline

Cityline

Sportsline

Sportsline

Traditionline

Traditionline

Pointer Business Projects

  The Original Online Dealerstore | pointerfietsen.nl

Digitaal oriënteren op je mobiel, gewoon bij een Pointer dealer | Pointer heeft daarom een breed assortiment van actuele fietsen en E-bikes met een eigentijdse look. Voor ieders smaak en ieders budget is er wel een moderne Pointer fiets of een Pointer E-bike te vinden.

De online Pointer dealer adviseert zijn klanten persoonlijk in zijn winkel als ze dat op prijs stellen. Een consument doet gemakkelijk zelf een bestelling via een geselecteerde Pointer dealer en betaalt met Ideal . De Pointer dealer levert de bestelling persoonlijk af met de bijbehorende Pointer service en garantie.

het unieke pointerfietsen.nl dealer systeem.

Software as a service, vaak afgekort als SaaS, ook weleens software on demand genoemd, is software die als een online dienst wordt aangeboden. De dealer hoeft de software niet - aan te schaffen - laten hosten of te onderhouden, maar betaald All-In voor de aangeboden dienst per maand.

Frontend
· On-offline strategie met een landelijke dekking pointerfietsen.nl
· Omnichannel dealer marketingmix schaalbaar en invulbaar naar behoefte
· Online ontzorging van haar dealers zoals website onderhoud, inclusief een centrale betaling
· De online gekochte Pointer producten worden correct door de geselecteerde dealer in het bestelproces afgeleverd


Backend
· Backoffice voor het moederbedrijf voor het ontzorgen van onderhoud en betalingen
· Dealer Staff-login met een eigen dealer omgeving
· Orderbeheer rapportage van de online verkochte pointer producten
· Kickback rapportage met een eigen uitbetaal systeem. Dit is geïntegreerd binnen de administratie van het moederbedrijf dat de uitbetaling verzorgt aan de dealers

Als online Pointer dealer maak je gebruik van een geheel onderhoudsvrije frontend. Als voorbeeld laten we zien wat er mogelijk is. Een online Pointer dealer doet landelijk mee met  pointerfietsen.nl | the original online dealerstore.

Als extra ondersteuning krijgt een online Pointer dealer de beschikking over een sub-domeinnaam die verwijst naar zijn eigen dealershop. Dit houd in dat een dealer zelf invloed krijgt op zijn eigen locale marketing en dat de consument direct kan bestellen bij de online Pointer dealer. De Pointer dealershop blijft onderhoudsvrij voor een online Pointer dealer.

Laat u als Pointer dealer informeren naar dit unieke concept. Neem direct contact op en maak ook gebruik van deze mogelijkheid. "Maak je zelf online zichtbaar en benaderbaar" Zonder zorgen.

Top >