E-Line

E-Line

Tourline

Tourline

Cityline

Cityline

Sportsline

Sportsline

Traditionline

Traditionline

Pointer Dealer Network

489 - Pointer dealers door heel NL

Pointer fietsen | elektrische fietsen. Pointer heeft daarom een breed assortiment van actuele fietsen en E-Bikes met een eigentijdse look. Voor ieders smaak en ieders budget is er wel een moderne Pointer fiets of een Pointer E-Bike te vinden. Degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires. Je Pointer Dealer garandeerd de garantie en service. Tevens kun je er terecht voor onderhoud en reparatie. Wat garant staat voor jarenlang fietsplezier.

Klik Hier voor een Pointer Dealer

63 - Pointer Quality Dealers. Die u graag uitnodigen voor een proefrit...

Pointer producten schaft je aan bij één van de zorgvuldig geselecteerde Pointer Quality Dealers. Deze Pointer Quality Dealers adviseren je bij de aankoop en heeft een ruime collectie Pointer producten voor je klaar staan voor een proefrit. Tevens het adres voor de juiste nazorg, onderhoud en de beste service voor de fiets en elektrische fiets. Pointer bouwt aan een groeiend aantal Pointer Quality Dealers door heel Nederland om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Klik Hier voor een Pointer Quality Dealer
The Original Online Dealer Store. ( coming soon. )

Digitaal oriënteren op je mobiel, gewoon bij je eigen Pointer Quality Dealer | Pointer heeft daarom een breed assortiment van actuele fietsen en E-Bikes met een eigentijdse look. Voor ieders smaak en ieders budget is er wel een moderne Pointer fiets of een Pointer E-Bike te vinden.

2020 - Online een fiets, E-bike kopen of juist een bedrijfsfiets aanschaffen met fiscaal voordeel waarbij je de nota in kunt leveren bij jou eigen werkgever? Of een All-in service, verzekering en onderhoud voor een vast bedrag per maand. Via een lease organisatie naar keuze.

Een online Pointer dealer adviseert en ontvangt je persoonlijk in zijn winkel als je dat opprijssteld. Jou online bestelling regel je gemakkelijk zelf via de geselecteerde Pointer Dealer. De Pointer Dealer leverd jou bestelling persoonlijk af met de bijbehorende Pointer service en garantie.


INNOVATIE

Bij Pointer vinden we vernieuwing belangrijk. Daarom heeft elke fietsencollectie die we uitbrengen altijd weer nieuwe modellen, nieuwe elementen, nieuwe vormgeving of nieuwe decoratie. Zo blijft de Pointer-collectie eigentijds en bij de tijd.

ALTIJD SPEUREN EN OP ZOEK...

Bij Pointer volgen we de laatste kleurentrends nauwgezet en kijken ook naar kleurontwikkelingen in bijvoorbeeld de mode- en autowereld. Meestal één of soms zelfs wel twee jaren vooruit. Ook speuren we continu de markt af naar nieuwe en vernieuwende onderdelen en accessoires: velgen, banden, remmen, sloten, verlichting, noem maar op. We doen dus alles om te zorgen dat het Pointer-merk staat voor een altijd-actuele uitstraling, voor goede en doordachte techniek en voor door-en-door betrouwbare fietsen.


Top >