E-Line

E-Line

Tourline

Tourline

Cityline

Cityline

Sportsline

Sportsline

Traditionline

Traditionline

Pointer Rental Models

 

Pointer producten worden veel gebruikt als RENTAL Models. Dat wil zeggen dat pointer producten staan voor Hollandse kwaliteit die een hoge bedrijfszekerheid bieden met een lange levensduur. Pointer past de RENTAL Models aan naar de behoefte van de verhuurder. Zo ontstaan er bij POINTER een hele reeks aan RENTAL Models die gemaakt kunnen worden als maatwerk voor een verhuurbedrijf. Als je op zoek bent naar verhuurfietsen of E-Bikes voor jou verhuurbedrijf vraag dan naar de mogelijkheden. Of ben je juist op zoekt naar een goed product met een eigen uitstraling in kleur of belettering neem dan snel contact op. 

E-LINE

Als het om E-Bikes gaat, dan heeft u bij Pointer heel wat te kiezen. vijf verschillende modellen maar liefst, waarbij u per model meestal ook nog allerlei keuze-opties heeft. Nieuw in de Pointer-collectie zijn de prachtige E-Bikes met een middenmotor in een Nieuw strak design met meerdere moderne kleuren. Dit maakt de Pointer E-Bike collectie helemaal compleet. Ook hier zijn extra RENTAL upgrades mogelijk. De topper is de POINTER EDENTA perfect in zetbaar als RENTAL met voorwielmotor.
Pointer E-Line >

TOURLINE

Bent je opzoek naar een fiets die jij kan verhuren aan mensen die lekker willen touren door de natuur of juist door de stad? Kies dan voor de Pointer Arena. Dat is een sportieve en vlot ogende fiets met een hoog uitrustingsniveau voor urenlang fietsplezier. Inzetbaar als een luxere Rental. Zo is de trendy en de ultracomplete Arena uitgevoerd met onder andere een verende voorvork. 7 versnellingen, alu frame, verende zadelpen en met de beste banden voor zorgeloos fietsplezier.
Pointer Tourline >  

CITYLINE

Ideale fietsen voor verhuurbedrijven. Heel leuk is de eigenwijze Grande Stonewashed, een nieuw model van Pointer in de typische urban style-vormgeving en kleurstelling. Die ook helemaal voor de stad en RENTAL gemaakt is. De Grande Plus, een royaal uitgeruste fiets met voordrager, dubbele stander, luxe zadel én een handig stuurslot. Maar wellicht kiest u wel voor de voordelig geprijsde Vylora RENTAL of voor de Solara RENTAL, allen bestsellers uit de Pointer-collectie, deze zijn nu in mooie moderne kleuren verkrijgbaar.
Pointer Cityline >

SPORTSLINE

Pointer’s sportieve lijn met kekke, lichtgewicht fietsen in moderne kleuren. Kies bijvoorbeeld de Spectra, een ideale basic fiets zonder poespas met verlichting, slot en met de handige voor en achterdrager. Extra opvallend inzetbaar met Reclame mogelijkheden op de fiets zelf als belettering maar ook aan de zijkanten van de voor en achterdrager! Vraag naar de mogelijkheden. 
Pointer Sportsline >

TRADITIONLINE

Waarin traditie ook modern kan zijn: Pointer’s fietsen in de Traditionline. Bijvoorbeeld de Pointer Horizon, een stevige en complete fiets met een zeer aangenaam prijskaartje een echt Hollandse RENTAL topper! Of Ben je op zoek naar een Step-In model, een prettig lichte en makkelijk handelbare fiets van aluminium en met een extra lage instap. En natuurlijk de oer-Hollandse omafiets Glorie: de populairste fiets sinds jaren!
Pointer Traditionline >

Top >