E-Line

E-Line

Tourline

Tourline

Cityline

Cityline

Sportsline

Sportsline

Traditionline

Traditionline

Pointer Fietsen > elektrische fietsen

Pointer fietsen | elektrische fietsen  Een fiets moet echt bij je passen. Want je fiets, dat is een reflectie van wie je bent. Pointer heeft daarom een breed assortiment van actuele fietsen en E-Bikes met een eigentijdse look. Voor ieders smaak en ieders budget is er wel een moderne Pointer fiets of een Pointer E-Bike te vinden. Degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires en gegarandeerd goed voor jarenlang fietsplezier. Pointer heeft haar collectie opgebouwd uit vijf verschillende lines:

E-LINE

Als het om E-Bikes gaat, dan heeft u bij Pointer heel wat te kiezen. Zes verschillende modellen maar liefst, waarbij u per model meestal ook nog allerlei keuze-opties heeft. Nieuw in de Pointer-collectie is de Lyvra, een prachtige E-Bike met een middenmotor en strak design. Deze maakt de Pointer E-Bike collectie compleet. Alle E-Bikes zijn bovendien uitgevoerd met de Pointer Safety Spring, die voorkomt dat het voorwiel onverwacht wegdraait.
Pointer E-Line >

TOURLINE

Bent u een echte fietsliefhebber en houdt u van lekker touren door de natuur? Kies dan een fiets uit Pointer’s Tourline. Dat zijn sportieve en vlot ogende fietsen met een hoog uitrustingsniveau voor urenlang fietsplezier. Wordt het de trendy Primya of de ultracomplete Arena met onder andere een verende voorvork en verende zadelpen?
Pointer Tourline >  

CITYLINE

Ideale fietsen voor het drukke stadsverkeer. Heel leuk is de eigenwijze Grande Stonewashed, een nieuw model van Pointer in de typische urban style-vormgeving en kleurstelling. Ook helemaal voor de stad gemaakt is de Grande Plus, een royaal uitgeruste fiets met voordrager, dubbele stander, luxe zadel én de Pointer Safety Spring. Maar wellicht kiest u wel voor de voordelig geprijsde Vylora of voor de Solara, een bestseller in de Pointer-collectie, nu in mooi silk black verkrijgbaar.
Pointer Cityline >

SPORTSLINE

Pointer’s sportieve lijn met kekke, lichtgewicht fietsen in moderne kleuren. Kies bijvoorbeeld de Spectra, een ideale basisfiets zonder poespas met verlichtingsset en handige voordrager. Nu extra opvallend met gekleurde spatborden! Liever toch wat meer sportieve luxe? Dan is de Pointer Ultra voor u gemaakt. Een prettig complete en sportieve tweewieler. 
Pointer Sportsline >

TRADITIONLINE

Waarin traditie ook modern kan zijn: Pointer’s fietsen in de Traditionline. Bijvoorbeeld de Pointer Horizon, een stevige en complete fiets met een zeer aangenaam prijskaartje. Of de Step-In, een prettig lichte en makkelijk handelbare fiets van aluminium en met een extra lage instap. En natuurlijk de oer-Hollandse omafiets Glorie: de populairste fiets sinds jaren!
Pointer Traditionline >

INNOVATIE

Bij Pointer vinden we vernieuwing belangrijk. Daarom heeft elke fietsencollectie die we uitbrengen altijd weer nieuwe modellen, nieuwe elementen, nieuwe vormgeving of nieuwe decoratie. Zo blijft de Pointer-collectie eigentijds en bij de tijd.

ALTIJD SPEUREN EN OP ZOEK...

Bij Pointer volgen we de laatste kleurentrends nauwgezet en kijken ook naar kleurontwikkelingen in bijvoorbeeld de mode- en autowereld. Meestal één of soms zelfs wel twee jaren vooruit. Ook speuren we continu de markt af naar nieuwe en vernieuwende onderdelen en accessoires: velgen, banden, remmen, sloten, verlichting, noem maar op. We doen dus alles om te zorgen dat het Pointer-merk staat voor een altijd-actuele uitstraling, voor goede en doordachte techniek en voor door-en-door betrouwbare fietsen.

HET VERHAAL ACHTER DE SAFETY SPRING

Sommige fietsen, vooral E-Bikes met voorwielaandrijving en fietsen met een extra voordrager, hebben een andere gewichtsverdeling dan dat u van een reguliere fiets gewend bent. Daar merkt u tijdens het fietsen helemaal niets van, maar in stilstand of bij het parkeren kan het voorwiel van de fiets daardoor onverwachts wegdraaien. Pointer lost dit op met de Safety Spring. Een slim veiligheidsveertje aan de voorzijde van het frame dat voorwiel en stuur stabiliseert op momenten dat dat nodig is. We hadden ook kunnen kiezen voor een speciaal stuurslot. Maar dat leidt weer tot allerlei extra handelingen voor u. Vandaar dus Pointer’s Safety Spring. Een piepkleine innovatie met een groot effect: nooit meer onverwachte bewegingen van uw voorwiel. U kunt op uw Pointer vertrouwen!