E-Line

E-Line

Tourline

Tourline

Cityline

Cityline

Sportsline

Sportsline

Traditionline

Traditionline

Nieuwe Pointer Producten

E-LINE

Met een POINTER E-BIKE kiest u voor een eerste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. E-Bikes met een moderne technologie Powered by Promovec en smaakvol Dutch Disign. Promovec is leverancier met eigen duurzame ontwikkeling van accu- en E-Bike systemen. Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de ontwikkeling van POINTER E-BIKES. Veilige accu's, sterke remmen en bij de damesmodellen een aangenaam lage instap. Comfort en kwaliteit tot in ieder detail. Als het om E-Bikes gaat, dan heeft u bij Pointer heel wat te kiezen, waarbij u per model meestal ook nog allerlei keuze-opties heeft. Met deze E-line serie zoals bijvoorbeeld de chique Ducora of robuuste Edenta heeft u keuze uit een complete collectie E-Bikes. 
Pointer E-Line >

TOURLINE

Bent u een echte fietsliefhebber en houdt u van lekker toeren door de natuur? Kies dan een fiets uit Pointer’s Tourline. Dat zijn sportieve en vlot ogende fietsen met een hoog uitrustingsniveau voor urenlang fietsplezier. Wat dacht u van de trendy Arena? Zeer compleet met onder andere een verende voorvork en verende zadelpen.
Pointer Tourline >  

CITYLINE

Ideale fietsen voor het drukke stadsverkeer. Heel leuk is de eigenwijze Grande, een model van Pointer in de typische urban style-vormgeving en kleurstelling. Ook helemaal voor de stad gemaakt is de Grande Plus, een royaal uitgeruste fiets met voordrager, dubbele stander, luxe zadel én stuurinrichting voorzien van een Shimano stuuraanslag met Free-Locksysteem. Maar wellicht kiest u wel voor de voordelig geprijsde Vylora of voor de Solara, een bestseller in de Pointer-collectie, nu in mooi TintelBlauw (Mat) verkrijgbaar.
Pointer Cityline >

SPORTSLINE

Pointer’s sportieve lijn met uitstraling, lichtgewicht fietsen in moderne kleuren. Kies bijvoorbeeld de Spectra, een ideale basisfiets zonder poespas met verlichtingsset en handige voordrager. Liever toch wat meer sportieve luxe? Dan is de Pointer Ultra voor u gemaakt. Een prettig complete en sportieve tweewieler. 
Pointer Sportsline >

TRADITIONLINE

Waarin traditie ook modern kan zijn: Pointer’s fietsen in de Traditionline. Bijvoorbeeld de Pointer Horizon, een stevige en complete fiets met een zeer aangenaam prijskaartje. Of de Step-In, een prettig lichte en makkelijk handelbare fiets van aluminium en met een extra lage instap. En natuurlijk de oer-Hollandse omafiets Glorie: de populairste fiets sinds jaren!
Pointer Traditionline >