POINTER FIETSEN & E-BIKES KOOP JE BIJ: Bike Sport Center Steven Zoon

Pointer Quality Dealer                                    

                                    

Bike Sport Centrum Steven Zoon                                    

Raadhuislaan 12, 3235 AP Rockanje Tel. 0181 - 401 326 | www.bikesportcenter.nl.nl  


Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 9.00 - 17.30 l Zaterdag: 9.00 - 17.00 l Zondag: GeslotenMIJN FIETS, DAT BEN IK!

Uw fiets, dat is iets heel persoonlijks. Type fiets, kleur, comfort, onderdelen, accessoires. Allemaal aspecten die samen zorgen dat een fiets ook echt ùw fiets wordt. Pointer - alleen verkrijgbaar bij de fietsenvakman - is een prima startpunt voor uw zoektocht naar een nieuwe tweewieler. 

KWALITEIT OP ZIJN MOOIST

Met Pointer kiest u voor eerlijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Pointer heeft bovendien fietsen die helemaal van deze tijd zijn. Eigenzinnige modellen, smaakvolle kleurstellingen en actueel design. Kwaliteit op zijn mooist dus. De gebruikte onderdelen en accessoires zijn allemaal van gerenommeerde merken. Pointer heeft een prettig overzichtelijk assortiment, opgedeeld in vijf rubrieken:

  • E-Line
  • Tourline
  • Cityline
  • Sportline
  • Traditionline

Ook goed om te weten: Pointer fietsen zijn uitstekend bestand tegen het grillige, Nederlandse weer. Elke Pointer heeft namelijk standaard meerdere laklagen. Zodat u zeker weet dat u jarenlang plezier heeft van een Pointer, van ùw Pointer! 

Pointer Assortiment

Om de beschikbaarheid van de Pointer producten te garanderen kun je het best even contact met ons opnemen of kom gewoon langs. Wij helpen u graag!Proefrit op een Pointer e-bike? Onze nieuwe brochure is uit! Vind een Pointer quality dealer Vind een Pointer dealer